Inschrijven
Sluiten

Uw Zorg online, eenvoudig zelf je medicijndossier inzien?

Bekijk eenvoudig jouw medicijngegevens.

Geef wijzigingen in jouw medicijngebruik eenvoudig aan ons door.

Vraag online jouw herhaalrecepten aan.

Stel eenvoudig een medicijnwekker in.

Stel ons vragen, stuur veilig foto's door en blijf met ons in contact!

Al ingeschreven en een bevestiging ontvangen van ons?

Maak een account aan Meer informatie
Inschrijven binnen 10sec!
Sluiten

Schrijf je nu in om van Apotheek De Glimlach jouw apotheek te maken.

  HomePharmacy Health Check

  Hoi, wij zijn Apotheek De Glimlach. Doe de Pharmacy Health Check!

  Hoe gezond leef ik?

  Apotheek De Glimlach is de apotheek waar je terecht kunt voor medicijnen wanneer je deze nodig hebt. Maar wij staan ook uiteraard voor je klaar met persoonlijk advies over het verkrijgen en behouden van een gezonde leefstijl. Een goede gezondheid is van meerdere factoren afhankelijk. Met onze Pharmacy Health Check meten we 4 belangrijke waarden: 

  1. Bloedglucose
  2. Bloeddruk
  3. Cholesterol
  4. BMI

   Aanvullend doen wij ook andere speciale metingen, namelijk:

  • Buikomvang
  • Zuurstofgehalte in het bloed
  • Leefstijl

  Gebruik je ook medicijnen? Dan geven wij ook deskundig advies als apotheek. Indien nodig nemen wij contact met jouw behandelend arts. Wij kunnen indien nodig ook doorverwijzen naar een andere zorgverlener zoals een fysiotherapeut, diëtist, etc. Aan de hand van de uitslagen krijg je van ons een persoonlijk samengesteld rapport. Na een aantal metingen krijg je door onze Pharmacy Health Check meer inzicht in jouw gezondheid. 

  Meten is weten

  We zijn steeds meer bezig met onze gezondheid, maar wat is het effect van onze leefstijl? Door bewust om te gaan met ons lichaam zijn veel klachten te voorkomen, maar waar moet je nu op letten? Geen enkel mens is hetzelfde dus welke informatie en adviezen zijn voor jou van toepassing?
  De Pharmacy Health Check van Apotheek De Glimlach helpt jou hierbij. Door het meten van jouw bloedglucose, cholesterol, bloeddruk en BMI krijg je inzicht in jouw gezondheid, zoals bijvoorbeeld het risico op hart- en vaatziekten. De gemeten resultaten ontvang je digitaal in jouw mailbox, zodat je ten alle tijde de uitslag bij de hand hebt. Op basis daarvan krijg je deskundig advies van onze Pharmacy Health Check Experts over eventuele vervolgstappen en tips over aanpassingen die je kunt doen in jouw leefstijl!

  • Test direct jouw gezondheid
  • Krijg deskundig advies van onze experts
  • Ontvang direct jouw gezondheidsrapport

  Waar kun je terecht?

  Apotheek De Glimlach heeft in samenwerking met Basic Fit NL op verschillende locaties van Basic Fit NL in Nijmegen de faciliteiten om de Pharmacy Health Check uit te voeren. Het enige wat je hoeft te doen is een afspraak maken met onze Pharmacy Health Check Experts en wij zullen je hartelijk ontvangen!

  Ter voorbereiding

  Na het boeken van jouw Pharmacy Health Check afspraak ontvang je een afspraakbevestiging. In deze afspraakbevestiging klik je door naar het intakeformulier voor een goede voorbereiding.

  Meer informatie?

  Je kunt altijd contact met ons opnemen! Bij Apotheek De Glimlach heb je geen ingewikkelde keuze menu’s zodra je belt naar 024-203 30 30.
  Mailen: welkom@apotheekdeglimlach.nl
  WhatsApp: 024-203 30 30
  DM’en via onze social media @apotheek.glimlach

  Het kan allemaal! Maar je mag vooral ook even bij ons binnenstappen bij een van onze Pharmacy Health Check locaties bij Basic Fit of aan de Dennenstraat 106 te Nijmegen als je vragen hebt over de Pharmacy Health Check.

  Kosten Pharmacy Health Check

  De Pharmacy Health Check kost slechts €34,95. Mogelijk dekt jouw zorgverzekeraar (een deel) van de kosten. Bekijk hiervoor de vergoedingen van jouw zorgverzekeraar en declareer onze factuur.
  De Pharmacy Health Check vervangt niet het diagnostisch onderzoek van de huisarts, maar biedt een preventief inzicht in jouw gezondheid. De Pharmacy Health Check is beschikbaar voor iedereen boven de 18 jaar, met uitzondering van zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. De testen kunnen bij deze groep een vertekend beeld geven omdat hun bloedwaarden afwijken.

  Boek direct jouw afspraak

  Sportende vrouw

  Apotheek De Glimlach,
  nog meer voordelen

  Wij regelen je herhaalrecepten

  Nooit meer een recept inspreken. Wij stemmen dit af met jouw arts. Je hoeft alleen het bezorgmoment te kiezen.

  Passend advies en voorlichting

  Goede zorg is ook duidelijke communicatie. Je kan met ons live chatten en (video)bellen.

  Geen wachttijden

  Bij ons sta je niet in de rij. Wij komen naar jou! Hierdoor creëren wij tijd in de apotheek voor bijvoorbeeld medicijngesprekken.