Inschrijven
Sluiten

Uw Zorg online, eenvoudig zelf je medicijndossier inzien?

Bekijk eenvoudig jouw medicijngegevens.

Geef wijzigingen in jouw medicijngebruik eenvoudig aan ons door.

Vraag online jouw herhaalrecepten aan.

Stel eenvoudig een medicijnwekker in.

Stel ons vragen, stuur veilig foto's door en blijf met ons in contact!

Al ingeschreven en een bevestiging ontvangen van ons?

Maak een account aan Meer informatie
Inschrijven binnen 10sec!
Sluiten

Schrijf je nu in om van Apotheek De Glimlach jouw apotheek te maken.

  HomeLeer ons kennen

  Hoi, wij zijn Apotheek De Glimlach. Wij houden zorg zo simpel mogelijk.

  Apotheek De Glimlach is de nieuwste apotheek van Nederland, gevestigd in Nijmegen. Medicijnen gebruiken is geen pretje, maar soms wel nodig. Wij begrijpen dit. Wij maken het je dan ook graag gemakkelijk. Wij staan je te woord met een glimlach en passen onze service aan op jouw wensen. Bij ons sta jij centraal. Bij Apotheek De Glimlach zijn we pas tevreden als we een kleine glimlach zien verschijnen door onze betrouwbare dienstverlening.

  Eenvoudig online jouw medicijnen regelen

  Bij Apotheek De Glimlach vinden we gemak en eenvoud belangrijk. Bij ons kun je gratis gebruikmaken van het ‘Uw Zorg Online’ portaal. Ervaar het gemak van het online bekijken van jouw medicijnoverzicht, het bestellen van herhaalrecepten, het bekijken van medicijnvideo’s, het instellen van een medicijnwekker en nog veel meer. Dit doe je op de computer of via de app! 24 uur per dag, 7 dagen per week.

  Bekijk assortiment in onze webshop

  Ons team voorziet jou van het juiste advies

  Wij zijn deskundig in het geven van goed advies over medicijnen. We controleren altijd of de medicijnen bij jou passen. Dit doen wij ook wanneer je bijvoorbeeld allergisch bent, een kinderwens hebt, zwanger bent of wanneer je nieren minder goed werken. Een medicijngesprek bij ons in de apotheek of toch liever via chat of beeldbellen? In de avond of bij jouw thuis? Bij ons kan het allemaal!

  Wij geloven in een duurzame oplossing

  Bij Apotheek De Glimlach vinden wij duurzaamheid belangrijk. Wij denken graag aan de toekomst. Hoe zetten wij ons duurzaam in?

  • Elektrische bezorging;
  • Papierloos Apotheeksysteem;
  • Ophalen van oude medicijnen;
  • Ophalen & doneren van ongebruikte hulpmiddelen;
  • Zo min mogelijk medicijnverspilling!

  Ons team

  Leuk dat je de tijd neemt om kennis te maken met ons team! 

  Wij zijn Apotheek De Glimlach. Ons team spant zich dagelijks in om jou en anderen van goede zorg rondom medicijngebruik te voorzien. Wij krijgen energie én een glimlach van mensen helpen die medicijnen nodig hebben. En als wij door onze betrouwbare dienstverlening ook nog een glimlach zien verschijnen bij onze cliënten, is onze dag helemaal compleet!

  Hamid

  Ik ben Hamid, 33 jaar geworden in 2022. Ik ben als apotheker afgestudeerd na een 6 jarige studie Farmacie aan de Universiteit Utrecht. Tijdens mijn studie heb ik een geweldige tijd gehad in Utrecht, maar ook in Lissabon voor mijn onderzoeksstage. Ik heb daar veel vrienden van over de hele wereld aan overhouden en een fijn zakelijk netwerk. Direct na het behalen van mijn Master ben ik begonnen aan de +2-jarige opleiding tot openbaar apotheker specialist en dat heb ik gecombineerd met een leerzame baan in een openbare apotheek in Nijmegen

  In 2021 heb ik de kans gekregen om met Apotheek De Glimlach te starten in de mooie wijk Hees in Nijmegen. Een apotheek in een Medisch Centrum samen met onder andere praktijk Huisarts Hees – Neerbosch. De lijntjes in ons centrum zijn erg kort en wij overleggen gemakkelijk door bij elkaar naar binnen te lopen. Ook maken wij gebruik van hetzelfde computersysteem zodat alle medicijninformatie, recepten en aanvragen goed worden ontvangen. 

  Als Openbaar Apotheker krijg ik energie van medicijngesprekken met cliënten en artsen. Medicijngesprekken staan bij ons in het teken van afbouwen met medicijnen, controleren of de medicijnen samen gebruikt mogen worden, verantwoord wisselen met medicijnen en het verbeteren van medicijngebruik om bijwerkingen te verminderen. Onmisbaar is natuurlijk ook of de medicijnen aangepast moeten worden bij bijvoorbeeld het ouder worden, afvallen en de werking van de nieren.

  Waar kunnen wij bij helpen? Neem gerust vrijblijvend contact op voor informatie, advies en/of om in te schrijven. 

  Sharon

  Ik ben Sharon, ik woon in Nijmegen en ik ben sinds kort afgestudeerd als apothekersassistent. Na eerst een opleiding schoonheidsspecialist te hebben gevolgd, kwam ik er toch achter dat dit niks voor mij was. Daarna ben ik begonnen met de opleiding voor apothekersassistent. Sinds juni 2022 ben ik werkzaam bij Apotheek De Glimlach en daarvoor heb ik er stage gelopen. Ik ben een vriendelijk, vrolijk, zorgzaam en leergierig persoon. Mijn hobby’s zijn boeken lezen en met vrienden afspreken.

  Toen ik de vacature voor stagiaire zag staan sprak deze mij meteen aan, omdat het bij Apotheek De Glimlach belangrijk is om de tijd te nemen voor elke patiënten. Dit gebeurt helaas niet bij alle apotheken en dat maakt mijn werk zo uniek. Door de tijd te nemen, kan ik beter luisteren naar de behoefte van de patiënten en ook vaak een stapje extra doen. Ik wil graag dat de patiënten zich gehoord voelen en dat ze de medicijnen gebruiken die voor hen goed zijn. Ook vind ik het leuk om even een praatje te maken met de patiënten en ze te leren kennen.

  Britt

  Hoi, mijn naam is Britt, ik ben 21 jaar oud en ik woon in Venray. Ik heb nu sinds 2 jaar mijn diploma voor apothekersassistente en ben sinds 1 jaar werkzaam bij Apotheek De Glimlach. Dit werk doe ik met veel plezier elke dag! Wat ik het liefst doe in mijn vrije tijd is leuke dingen doen met mijn familie en vrienden. Ook doe ik graag fitnessen. Toen ik de vacature zag bij Apotheek De Glimlach sprak deze mij gelijk aan. De werkwijze is zo anders dan in andere apotheken. Bij ons in de apotheek staan de cliënten echt op de eerste plek en nemen we de tijd voor ze. Dit is iets wat ik in andere apotheken nog niet echt heb gezien. Wat mijn werk zo uniek maakt, is dat we alle tijd hebben voor onze cliënten. In onze apotheek is het rustig en zijn er geen wachttijden, omdat we zoveel mogelijk bezorgen. Ook hebben we de tijd voor medicijngesprekken. Zo kunnen we bespreken of de medicatie nog actueel is en of er dingen gewijzigd kunnen worden.

  Wat ik graag wil betekenen voor de cliënten is dat ze een zo goed mogelijke en makkelijke zorg krijgen. Medicijnen gebruiken is niet altijd leuk en dan helpt het wat meer als dit gemakkelijk gaat. Ook vind ik het fijn dat ik de tijd kan nemen voor als de cliënten hun verhaal willen doen. Ik vind het belangrijk dat de mensen een zo goed mogelijke en makkelijke zorg krijgen. We proberen overal waar het kan zo goed mogelijk mee te helpen. Het is belangrijk dat de mensen de juiste medicijnen gebruiken en de juiste uitleg krijgen.

  Stan

  Hoi! Ik ben Stan, 22 jaar en nu bijna een jaar bezorger bij Apotheek De Glimlach. Dit doe ik naast mijn studie Politicologie aan de Radboud. Samen met twee andere jongens bezorg ik in onze duurzame bolide tegen het einde van de middag de medicatie rond in Nijmegen. Wij, de bezorgers, zijn voornamelijk bezig met het afgeven van medicatie, maar nemen ook soms oude medicatie mee, regelen inschrijvingen en voorzien de nodige informatie aan huis. Het bezorgen doe ik dus altijd met veel plezier omdat je merkt wat voor gemak het oplevert voor de patient. Voor elkaar klaar staan en voor elkaar zorgen is ontzettend belangrijk in onze samenleving. Ook bij Apotheek De Glimlach is dat waar we ons op dagelijkse basis mee bezig houden. Werken bij de apotheek biedt mij dan ook een manier om iets te kunnen doen voor de medemens. Het team in de apotheek en wij als bezorgers op de weg proberen zo de patient zorg te bieden die hen het beste uit komt en het gebruik van medicatie te vergemakkelijken.

  Zie je ons in de toekomst rijden en bezorgen in Nijmegen, zwaai vooral of spreek ons aan voor een gesprek, daar staan we altijd open voor!

  Heb jij Apotheek De Glimlach al gespot?

  1. Indebuurt.nl! 
  2. De Gelderlander!
  3. Zorgkaartnederland.nl! 
  4. Artikel Zorgkaartnederland.nl!
  Logo Apotheek de Glimlach Nijmegen

  Apotheek De Glimlach,
  nog meer voordelen

  Wij regelen je herhaalrecepten

  Nooit meer een recept inspreken. Wij stemmen dit af met jouw arts. Je hoeft alleen het bezorgmoment te kiezen.

  Passend advies en voorlichting

  Goede zorg is ook duidelijke communicatie. Je kan met ons live chatten en (video)bellen.

  Geen wachttijden

  Bij ons sta je niet in de rij. Wij komen naar jou! Hierdoor creëren wij tijd in de apotheek voor bijvoorbeeld medicijngesprekken.