Inschrijven
Sluiten

Uw Zorg online, eenvoudig zelf je medicijndossier inzien?

Bekijk eenvoudig jouw medicijngegevens.

Geef wijzigingen in jouw medicijngebruik eenvoudig aan ons door.

Vraag online jouw herhaalrecepten aan.

Stel eenvoudig een medicijnwekker in.

Stel ons vragen, stuur veilig foto's door en blijf met ons in contact!

Al ingeschreven en een bevestiging ontvangen van ons?

Maak een account aan Meer informatie
Inschrijven binnen 10sec!
Sluiten

Schrijf je nu in om van Apotheek De Glimlach jouw apotheek te maken.

  HomeHoe het werkt

  Hoe het werkt

  Hoe schrijf ik mij eenvoudig in bij Apotheek De Glimlach?

  Het digitale inschrijfformulier op de website

  Via de knop of op de homepage kun jij je eenvoudig digitaal inschrijven. Dit gaat in 4 stappen.
  Stap 1) Persoonsgegevens
  Stap 2) Woonadres
  Stap 3) Medische gegevens
  Stap 4) Toestemming

  Vergeet niet bij de laatste stap je inschrijving af te ronden met de oplichtende knop. Na voltooiing van jouw inschrijving zie je een pop-up met de tekst 'Bedankt voor je inschrijving'. Hierna ontvang je een mail met de bevestiging dat de inschrijving voltooid is. Vervolgens wordt er binnen 2 werkdagen contact met jou opgenomen door het team van Apotheek De Glimlach.

  Naar het inschrijfformulier

  Telefonisch inschrijven?

  Bel naar 024 203 30 30. Het team van Apotheek De Glimlach staat je graag te woord. Houd je BSN nummer bij de hand. Je BSN nummer hebben wij nodig om jouw inschrijving te kunnen uitvoeren. Samen met jou lopen we de gegevens door en leggen wij eventuele bijzonderheden vast zoals allergieën, kinderwens, borstvoeding, zwangerschap.

  Via de live chat inschrijven?

  Dit kan ook heel gemakkelijk. Rechts onderin het scherm zie je een pop-up ballonnetje met de tekst: 'Hoe kan ik je helpen?' Klik hierop en volg de stappen om de live chat te starten. De rest spreekt voor zich. Houd je BSN-nummer wel bij de hand, op die manier kunnen wij de inschrijving gereed maken. Samen met jou lopen we de gegevens door en leggen wij eventuele bijzonderheden vast zoals allergieën, een kinderwens, borstvoeding of zwangerschap. Onze live chat bevindt zich in een beveiligde omgeving. Op die manier blijft je privacy strikt gewaarborgd.

  Inschrijven op onze locatie?

  Natuurlijk vinden wij van Apotheek De Glimlach het super leuk als jij je fysiek op onze locatie wil komen inschrijven. Op deze manier kunnen wij direct met jou kennismaken! Vergeet in dit geval niet om jouw BSN mee te nemen. Op die manier kunnen wij je identiteit controleren en de inschrijving direct compleet maken. Samen met jou lopen we de gegevens door en leggen wij eventuele bijzonderheden vast zoals allergieën, een kinderwens, borstvoeding of zwangerschap.

  Apotheek De Glimlach vindt het belangrijk om jou te ontzorgen. Een van onze services is dat wij de uitschrijving bij je vorige apotheek regelen en tevens sturen wij de inschrijving door naar je huidige huisarts. Op deze manier hoef jij zelf niks meer te regelen.

  Uw Zorg Online app