Inschrijven
Sluiten

Uw Zorg online, eenvoudig zelf je medicijndossier inzien?

Bekijk eenvoudig jouw medicijngegevens.

Geef wijzigingen in jouw medicijngebruik eenvoudig aan ons door.

Vraag online jouw herhaalrecepten aan.

Stel eenvoudig een medicijnwekker in.

Stel ons vragen, stuur veilig foto's door en blijf met ons in contact!

Al ingeschreven en een bevestiging ontvangen van ons?

Maak een account aan Meer informatie
Inschrijven binnen 10sec!
Sluiten

Schrijf je nu in om van Apotheek De Glimlach jouw apotheek te maken.

  HomeApotheek Nijmegen Oost

  Apotheek Nijmegen Oost

  Als apotheek in Nijmegen Oost zorgen wij er samen met artsen en thuiszorgorganisaties voor dat iedereen voorzien wordt van de juiste medicijnen. Als inwoner van Nijmegen mag jij zelf bepalen bij welke apotheek je jezelf aansluit. Ga je dan voor een apotheek in het mooie Nijmegen Oost? Hoe maak je de juiste keuze met al die mogelijkheden? En waar kan een apotheker je eigenlijk mee helpen?

  Op deze pagina vind je antwoorden op die vragen. Na het lezen weet je niet alleen hoe een apotheek je verder helpt – met meer dingen dan je denkt, je weet ook waarom onze apotheek in Nijmegen Oost anders is. We geven je ook direct wat informatie over het inschrijven en overstappen!

  overhandinging medicatie apotheek nijmegen oost

  Wat doen we als apotheek in Nijmegen Oost voor onze cliënten?

  Waarom je bij de apotheker langskomt hoeven we je niet meer uit te leggen. Maar we doen veel meer dan alleen het pakken en uitgeven van recepten en medicijnen.

  Het aannemen en controleren van recepten

  Heeft de huisarts, arts of verpleegkundig specialist je doorverwezen met een recept? Dan is deze meestal digitaal naar ons doorgestuurd. Je hoeft aan de balie alleen je naam en geboortedatum (en in sommige gevallen je adres ter controle) te benoemen en wij zien wat je nodig hebt. De apothekers  zal het medicijn voor je ophalen en een aantal vragen stellen wanneer je het medicijn voor het eerst gaat gebruiken. Bij herhaalrecepten komt dit minder snel voor. Al willen we wel graag weten of je last had van bijwerkingen in het verleden.

  Daarna voeren we het recept in op de computer en controleren we nog even of je het medicijn wel veilig kunt gebruiken. Ook dit zal de huisarts of andere professional al hebben gecheckt, maar wat extra zekerheid is altijd fijn.

  Er zijn verschillende factoren die bepalen of jij een medicijn veilig kunt gebruiken. Hieronder een overzicht:

  • Is het medicijn veilig voor jouw specifieke situatie? Misschien heeft de cliënt last van aandoeningen of een stoornis, het medicijn kan de bijwerkingen dan verergeren.
  • Wordt de juiste dosering meegegeven? Om de kans op bijwerkingen te voorkomen, checken we bij onze apotheek in Nijmegen Oost altijd nog even of jij de juiste hoeveelheid meekrijgt.
  • Gebruik je andere medicijnen? En zo ja, zijn deze dan in combinatie met die medicijnen te gebruiken? Sommige medicijnen werken elkaar tegen, anderen versterken elkaar juist. Om problemen te voorkomen, trekken we de medicijnen die je al gebruikt nog even door het systeem. Zekerheid voor alles!

  Direct online inschrijven

  Het klaarmaken van medicijnen

  Het is niet altijd zo eenvoudig als een doorverwijzing van een huisarts, medicijnen ophalen en klaar is Kees. In sommige gevallen moeten medicijnen besteld worden. Dit omdat de cliënt bijvoorbeeld een specifiek medicijn of specifieke hoeveelheid nodig heeft die wij niet op voorraad hebben.

  In dat geval zal de apothekersassistent je vragen om op een later tijdstip terug te komen. In de meeste gevallen worden de medicijnen de volgende werkdag bij ons geleverd. Wij geven je een datum en tijd mee zodat jij weet waar je aan toe bent.

  Het geven van advies

  Wist je dat je voor verschillende gezondheidsproblemen ook gewoon terecht kunt bij je apotheek? Voor klachten als hoofdpijn, verkoudheid, voetschimmel en verstopping geven wij gewoon advies. Hoe meer jij over je klachten met ons deelt, hoe beter onze apothekersassistenten met je mee kunnen denken en advies kunnen geven. Komen we er niet uit? Dan verwijzen we je alsnog door naar de huisarts. In veel gevallen is dit niet nodig, dat scheelt weer een ritje.

  Daarnaast geven we natuurlijk advies over medicijnen en het gebruik daarvan. Zomaar voor de eerste keer medicijnen meegeven is een no-go. Wanneer je medicijnen af komt halen, geven we altijd advies en instructies voor de inname of het gebruik. De medicijnen werken alleen wanneer jij ze op de juiste manier, in de juiste hoeveelheid en op het juiste tijdstip gebruikt.

  Eventuele risico’s van het niet juist innemen van de medicijnen delen we ook met je. Dit alles om problemen te voorkomen en ervoor te zorgen dat jij zo snel mogelijk herstelt.

  Het opruimen van recepten

  Wanneer jij vol tevredenheid je medicijnen hebt opgehaald en onze apotheek verlaat, zorgen wij ervoor dat je recept digitaal wordt gearchiveerd. Iedere dag controleren onze apothekers alle recepten om problemen en fouten te voorkomen.

  Bezorging

  Lukt het niet om zelfstandig naar onze apotheek in Nijmegen Oost te komen? Geen probleem, dan komen we naar jou toe. Onze cliënten kunnen rekenen op gratis bezorgservice door middel van elektrische voertuigen. Zo proberen we, naast het verbeteren van jouw gezondheid, ook een steentje bij te dragen aan een duurzamere wereld. We halen ook direct je oude medicijnen op zodat je niet met rommel achterblijft!

  Apotheek nijmegen oost bestel bus

  Waarom overstappen op een andere apotheek in Nijmegen Oost?

  Een vraag die veel cliënten stellen voor ze zich inschrijven bij onze apotheek in Nijmegen Oost is ‘waarom?’. Terecht. Je komt, hopelijk, niet héél vaak bij de apotheek en wanneer er iets geregeld moet worden, is het ook zo geregeld. Maar voor steeds meer mensen wordt het belang van persoonlijk contact en gedegen advies belangrijker bij de keuze tussen verschillende apotheken.

  Waar de ‘afhaalapotheek’ vroeger populair was, zien we tegenwoordig een andere trend. En daar spelen wij graag op in. Volgens ons is goede zorg noodzakelijk en begint die in veel gevallen bij de apotheek. Wij begrijpen dat het geen pretje is om medicijnen te gebruiken. Daarom luisteren we naar je wensen en denken we met je mee. We zijn hier pas tevreden wanneer we een glimlach op jouw gezicht zien door onze service.

  Naast het voorzien in medicijnen en adviseren over het gebruik van die medicijnen doen we meer. We helpen mensen die al gezond zijn namelijk aan een nog gezondere leefstijl. Door middel van de Pharmacy Health Check krijg jij inzicht in je gezondheid en helpen we je door advies aan een nog gezondere leefstijl. Dit om te voorkomen dat je, voor zover we dat kunnen, bij ons langs moet komen voor medicijnen. Want eerlijk is eerlijk, het liefst zien we je hier natuurlijk niet. Maar als je langs moet, dan kun je maar beter aangesloten zijn bij een apotheek in Nijmegen Oost die er is voor haar cliënten. En die vooruitstrevend is.

  Hier een aantal redenen waarom anderen voor apotheek de Glimlach kiezen:

  Duurzaamheid vinden we belangrijk

  We vinden het maar niks dat de aarde zo verwaarloosd wordt. Daarom zijn we onze manier van werken gaan verduurzamen. De medicijnen brengen we gratis en elektrisch bij je langs, we gaan papierverspilling tegen en halen je oude medicijnen op. Zo voorkomen we rommel in huis en medicijnen op plekken waar ze niet horen.

  Gratis bezorging van je medicijnen

  Ben je niet in de mogelijkheid medicijnen af te halen? Bijvoorbeeld omdat je minder goed ter been bent? Geen probleem, wij komen de medicijnen namelijk gratis bij je afleveren.

  Bekijk assortiment in onze webshop

  Eenvoudig online inschrijven

  Het zo makkelijk mogelijk maken. Daar staan we voor, zo zorgen voor die glimlach op je gezicht. Bij ons is het mogelijk om jezelf eenvoudig online in te schrijven of je komt gewoon langs. Dat laatste vinden we gezelliger, maar we begrijpen het als jij de voorkeur geeft aan een snelle online-inschrijving.

  Niets hoeven regelen bij een overstap

  Wij zorgen ervoor dat je overstap naar onze apotheek vlekkeloos verloopt. Het enige wat je hoeft te doen, is jezelf inschrijven. Vanaf dat moment regelen we alles voor je. De uitschrijving bij je oude apotheek en het op de hoogte brengen van je huisarts zijn daar goede voorbeelden van.

  Online inschrijven

  Ontdek onze service en schrijf je in bij een tweede apotheek

  Wist je dat het mogelijk is jezelf bij twee apotheken in te schrijven? Daardoor hoef jij je niet uit te schrijven bij je huidige apotheker, maar kun je wel zien hoe het er in onze apotheek in Nijmegen Oost aan toe gaat. Ervaar hoe prettig werken het is en, wanneer je besluit volledig over te stappen, regelen wij natuurlijk de uitschrijving bij je oude apotheker. Wel zo prettig.

  Logo Apotheek de Glimlach Nijmegen

  Schrijf jezelf direct in bij onze apotheek in Nijmegen Oost

  Ben je toe aan een apotheek die met je meedenkt? En waarbij je voor meer oplossingen terechtkunt dan alleen het afhalen van wat medicijnen? Schrijf jezelf bij ons in en ontdek hoe belangrijk een goede apotheker is.

  Inschrijven kan op verschillende manieren:

  Via de live chat

  Rechtsonder in onze website zie je een geel ballonnetje staan met de tekst ‘Chatten’. Klik daarop, start het live gesprek met een van onze medewerkers en schrijf jezelf direct in. Zorg er wel voor dat je je BSN-nummer bij de hand hebt.

  Telefonisch

  Ben je van het telefoneren? Bel naar 024 – 203 30 30 en we schrijven je tijdens het telefoongesprek in. Onze apothekersassistenten hebben een aantal vragen voor je, maar meestal is het met een paar minuten geregeld.

  Inschrijfformulier

  Klik op de onderstaande knop en vul het inschrijfformulier binnen een paar minuten in. Na voltooiing nemen wij binnen enkele dagen contact met je op om de inschrijving compleet te maken.

  Schrijf jezelf online in!

  Kom je liever langs voor je inschrijving bij onze apotheek in Nijmegen Oost? Dat vinden we natuurlijk het leukst. Kom tijdens onze openingstijden langs, dan voltooien we je inschrijving direct!

  Een lachende vrouw blij met de service van Apotheek De Glimlach

  Apotheek De Glimlach,
  nog meer voordelen

  Altijd gratis en elektrisch bij jou bezorgd!

  Wij komen ook 's avonds bij je langs met onze stoere bolide.

  Keuzevrijheid apotheek

  In Nederland mag je zelf bepalen welke apotheek jouw medicijnen levert. Wij staan voor je klaar.

  Duurzame apotheek

  Elektrische bezorging, geen papierverspilling en we nemen je oude medicijnen mee!