Inschrijven
Sluiten

Uw Zorg online, eenvoudig zelf je medicijndossier inzien?

Bekijk eenvoudig jouw medicijngegevens.

Geef wijzigingen in jouw medicijngebruik eenvoudig aan ons door.

Vraag online jouw herhaalrecepten aan.

Stel eenvoudig een medicijnwekker in.

Stel ons vragen, stuur veilig foto's door en blijf met ons in contact!

Al ingeschreven en een bevestiging ontvangen van ons?

Maak een account aan Meer informatie
Inschrijven binnen 10sec!
Sluiten

Schrijf je nu in om van Apotheek De Glimlach jouw apotheek te maken.

  HomeApotheek Nijmegen Noord

  Apotheek Nijmegen Noord

  Welkom bij Apotheek De Glimlach, de betrouwbare apotheek aan de rand van Nijmegen Noord waar je terecht kunt voor al je medicatie en gezondheidsadvies. Ons ervaren team van apothekers en assistenten staat altijd voor je klaar om je te helpen bij al je vragen over je gezondheid en medicatie.

  In dit artikel leggen we je precies uit waar de apotheker je mee kan helpen. Zo weet jij of je bij ons moet zijn of dat je een andere professional in de zorg moet contacteren. Ook geven we je wat informatie over het inschrijven en overstappen.

  Wat kun je verwachten van een apotheek in Nijmegen Noord?

  Bij Apotheek De Glimlach, aan de rand van Nijmegen Noord, bieden we een breed scala aan verschillende diensten aan, zodat je altijd op ons kunt rekenen voor je gezondheidszorg. We zorgen ervoor dat je medicatie op tijd en op de juiste manier wordt klaargemaakt en verpakt, zodat je deze gemakkelijk kunt innemen. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor medicatiebewaking, waarbij we je medicatiegebruik in de gaten houden en je adviseren over mogelijke bijwerkingen en interacties met andere medicijnen.

  medicijnen apotheek nijmegen noord

  Onze apothekers en assistenten adviseren je graag over gezondheidskwesties zoals voeding, beweging en leefstijl. We geloven dat preventieve zorg essentieel is voor een gezonde levensstijl en bieden daarom deskundig advies aan om gezond te blijven. Ook hebben we een uitgebreid assortiment aan diverse hulpmiddelen, zoals verbandmiddelen en orthopedische hulpmiddelen. Wat je situatie of vraag ook is, ons team staat voor je klaar om je te helpen bij het vinden van het juiste hulpmiddel dat past bij jouw persoonlijke situatie.

  Schrijf jezelf online in!

  Apotheek De Glimlach

  In onze apotheek hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht en zorg voor onze klanten. Onze apothekers en assistenten nemen altijd de tijd om je te adviseren en te helpen bij al je vragen over je gezondheid en medicatie.

  Onze apotheek is gevestigd aan de rand van Nijmegen Noord, in de buurt van de Goffert. Wij hebben ruime openingstijden en zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 8:00 uur tot 18:30 uur. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om je medicatie thuis te laten bezorgen op een moment wat jou het beste uitkomt, ook in de avond.

  Wat je wensen ook zijn, Apotheek De Glimlach is er voor iedereen.

  Waarom kiezen voor Apotheek De Glimlach?

  Als moderne apotheek maken wij bij Apotheek De Glimlach gebruik van de nieuwste technologieën. Zo beschikken wij over een geautomatiseerd voorraadsysteem, waardoor wij snel en efficiënt kunnen werken. Daarnaast hebben wij moderne apparatuur tot onze beschikking, waardoor wij jouw medicatie op de juiste manier kunnen klaarmaken en verpakken. Hierdoor ben je altijd verzekerd van de beste zorg en de hoogste kwaliteit van onze producten.

  Daarnaast vinden wij het belangrijk om ons voortdurend te blijven ontwikkelen en te vernieuwen. Onze apothekers en assistenten volgen daarom regelmatig nascholing programma’s om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van medicatie en gezondheidszorg. Ook werken wij nauw samen met huisartsenpraktijken in de regio van Nijmegen Noord, zodat wij jouw medicatie snel en eenvoudig kunnen afstemmen op de voorgeschreven medicatie van je huisarts en jouw behandeling op maat kunnen maken. Zo zetten wij ons elke dag in voor de beste zorg voor jou als patiënt.

  Schrijf jezelf online in!

  Bezorging van medicijnen in Nijmegen Noord

  Wij vinden het belangrijk dat inwoners van Nijmegen Noord en omgeving altijd toegang hebben tot hun medicijnen. We begrijpen dat niet iedereen in staat is om bij ons langs te komen en dat mag niet ten koste gaan van de gezondheid. Daarom bieden wij een gratis en elektrische medicijn bezorgservice aan, zodat medicijnen gemakkelijk bij je thuis kunnen worden afgeleverd. Dankzij onze flexibele tijdvakken hoef je niet de hele dag thuis te blijven om op ons te wachten. Liever jouw medicijnen in de avond bezorgd? Geen probleem. Ook dat is het gemak van Apotheek De Glimlach.

  Bekijk assortiment

  medicatie kopen apotheek nijmegen

  Veelgestelde vragen

  Hoe kan ik me inschrijven bij Apotheek Nijmegen Noord?

  Je kunt je inschrijven bij onze apotheek door je gegevens in te vullen op ons inschrijfformulier aan de balie of via onze website. Wij hebben je gegevens nodig om jouw medicatie op een veilige en efficiënte manier te kunnen verwerken.

  Kan ik bij jullie terecht voor reisadvies en medicatie?

  Ja, wij bieden reisadvies en medicatie aan voor reizigers die naar het buitenland gaan. Onze apothekers en assistenten kunnen je adviseren over welke medicatie je nodig hebt en eventuele bijwerkingen en interacties met andere medicijnen.

  Wat moet ik doen als ik bijwerkingen ervaar van mijn medicatie?

  Als je bijwerkingen ervaart van medicatie, neem dan contact op met onze apotheek. Onze apothekers en assistenten kunnen je adviseren over wat je moet doen en eventueel overleggen met je huisarts.

  Wat moet ik doen als ik mijn medicatie niet kan innemen?

  Als je jouw medicatie niet kunt innemen, bijvoorbeeld vanwege een allergie of intolerantie, neem dan contact op met onze apotheek. Onze apothekers en assistenten kunnen je adviseren over alternatieve medicatie of eventuele aanpassingen.

  Team Apotheek de Glimlach met elektrisch bezorgbusje

  Inschrijven bij een tweede apotheek? Geen probleem

  Bij Apotheek De Glimlach begrijpen wij dat het soms lastig kan zijn om over te stappen naar een nieuwe apotheek, zelfs als je wel interesse hebt. Misschien wil je eerst even de spreekwoordelijke kat uit de boom kijken om te zien of alles wel zo goed geregeld is. Gelukkig is het wettelijk toegestaan om bij twee apotheken ingeschreven te staan. Als je je bij ons inschrijft, geef dan wel even aan dat we je niet hoeven uit te schrijven bij je vorige apotheek. Op deze manier kunnen wij je van dienst zijn en hoef je je geen zorgen te maken over de communicatie met je huisarts.

  Mocht je uiteindelijk besluiten om volledig over te stappen, dan regelen wij de uitschrijving bij je vorige apotheek alsnog voor je. Zo kun je zorgeloos van onze diensten genieten.

  Inschrijven of contact opnemen

  Heb je vragen of wil je je inschrijven bij Apotheek De Glimlach aan de rand van Nijmegen Noord? Samen gaan we voor die glimlach! Pak de telefoon erbij, start een live chat of klik op de onderstaande knop. Kom je liever langs? Dat kan zonder afspraak op werkdagen tussen 08:00 – 18:30 uur.

  Schrijf jezelf online in!

  Een lachende man, blij met de service van Apotheek De Glimlach

  Apotheek De Glimlach,
  nog meer voordelen

  Altijd gratis en elektrisch bij jou bezorgd!

  Wij komen ook 's avonds bij je langs met onze stoere bolide.

  Keuzevrijheid apotheek

  In Nederland mag je zelf bepalen welke apotheek jouw medicijnen levert. Wij staan voor je klaar.

  Duurzame apotheek

  Elektrische bezorging, geen papierverspilling en we nemen je oude medicijnen mee!