Inschrijven
Sluiten

Uw Zorg online, eenvoudig zelf je medicijndossier inzien?

Bekijk eenvoudig jouw medicijngegevens.

Geef wijzigingen in jouw medicijngebruik eenvoudig aan ons door.

Vraag online jouw herhaalrecepten aan.

Stel eenvoudig een medicijnwekker in.

Stel ons vragen, stuur veilig foto's door en blijf met ons in contact!

Al ingeschreven en een bevestiging ontvangen van ons?

Maak een account aan Meer informatie
Inschrijven binnen 10sec!
Sluiten

Schrijf je nu in om van Apotheek De Glimlach jouw apotheek te maken.

  HomeApotheek Lindenholt

  Apotheek Lindenholt

  Welkom bij Apotheek De Glimlach, de betrouwbare partner in gezondheidszorg en persoonlijke aandacht. Wij zijn een vooraanstaande apotheek in de buurt van Lindenholt en staan bekend om onze hoogwaardige zorg en deskundig advies. Bij ons staat de gezondheid en het welzijn van onze klanten altijd voorop.

  Contact opnemen

  Wij begrijpen dat het vinden van de juiste medicatie en het maken van de juiste keuzes wat betreft jouw gezondheid een uitdaging kan zijn. Daarom zijn wij toegewijd aan het bieden van persoonlijke aandacht en uitstekende klantenservice aan al onze klanten. Of je nu op zoek bent naar geneesmiddelen op recept, medicijnen zonder recept, of advies over het juiste gebruik van jouw medicatie, bij Apotheek De Glimlach ben je aan het juiste adres. Wij geloven in een holistische benadering van gezondheidszorg en werken nauw samen met jouw huisarts en andere zorgverleners om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke zorg krijgt.

  Daarnaast bieden wij een breed scala aan diensten, waaronder medische hulpmiddelen, vaccinaties, en gezondheidscontroles. Onze apotheek is uitgerust met de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat je altijd de beste zorg krijgt.

  Onze apotheek, op steenworp afstand van Lindenholt

  Apotheek De Glimlach is modern en uitgerust met de nieuwste zorgfaciliteiten. De apotheek richt zich op het vervullen van de behoeften van onze klanten. Wij bieden een breed scala aan medicijnen en gezondheidsproducten, variërend van receptgeneesmiddelen tot vrij verkrijgbare medicijnen, vitamines, supplementen en nog veel meer. Al onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

  Onze apothekers en assistenten

  Ons team van hooggekwalificeerde apothekers en assistenten is er om je te helpen bij de zoektocht naar goede producten en om je te adviseren over de juiste dosering en het gebruik van jouw medicatie. Onze apothekers zijn experts op het gebied van farmaceutische zorg en houden hun kennis en vaardigheden voortdurend up-to-date. Ze werken nauw samen met andere zorgverleners om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke zorg krijgt.
  Daarnaast kunnen onze hoog opgeleide assistenten je ook bijstaan bij het vinden van passende medicijnen en producten en het beantwoorden van eventuele vragen hierover. Ze zijn vriendelijk en professioneel en zullen altijd hun best doen om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

  Onze klantenservice

  Bij Apotheek De Glimlach begrijpen we dat het zoeken naar passende medicijnen en gezondheidsproducten soms verwarrend kan zijn. Daarom staan onze apothekers en assistenten altijd klaar om te zorgen dat jij de producten vindt die bij je passen en om je te adviseren over de juiste dosering en het gebruik van jouw medicatie. Wij geloven in persoonlijke aandacht en hechten veel waarde aan goede klantenservice.
  Wij bieden een breed scala aan klantenservice-opties, waaronder persoonlijk advies, telefonische ondersteuning en online diensten. We zorgen ervoor dat je snel en efficiënt geholpen wordt en we nemen de tijd om al jouw vragen te beantwoorden. Onze klantenservice is er om je te helpen bij het behalen van jouw gezondheidsdoelen en om je een prettige ervaring te bieden.

  Schrijf jezelf online in!

  Onze diensten

  Naast dat wij medicijnen en gezondheidsproducten aanbieden hebben we ook diensten om je te helpen bij je gezondheidsdoelen. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld terecht voor het meten van jouw bloeddruk, het controleren van je cholesterolgehalte en het aanpassen van jouw medicatie als dat nodig is.
  Bovendien bieden wij ook verschillende online diensten aan, waaronder herhaalservice voor medicijnen en het bestellen van herhaalrecepten. Met onze herhaalservice hoef je niet meer na te denken over het bestellen van je medicijnen – wij zorgen ervoor dat je medicijnen op tijd thuis hebt. De medicijnen kunnen ook worden thuisbezorgd in Lindenholt, onze bezorgers leveren jouw medicijnen op flexibele tijden en kunnen ook in de avond worden bezorgd. Om er voor te zorgen dat je thuis bent als ze worden bezorgd.

  Onze locatie

  Onze apotheek is gevestigd op Dennenstraat 106 in Heseveld en is vanuit Lindenholt gemakkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Je kunt bij ons parkeren voor de deur en we zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

  Schrijf jezelf online in!

  Hoogwaardige zorg en uitstekende klantenservice bij Apotheek De Glimlach

  Apotheek De Glimlach biedt hoogwaardige zorg en uitstekende klantenservice aan alle klanten in de buurt van Lindenholt. Ons team van hooggekwalificeerde apothekers en assistenten staat altijd klaar om je te helpen met je gezondheidsbehoeften en om je te adviseren over het juiste gebruik van je medicatie. Wij geloven in persoonlijke aandacht en hechten veel waarde aan goede klantenservice. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het behalen van je gezondheidsdoelen. Bij Apotheek De Glimlach ben je in goede handen!

  Veelgestelde vragen

  Hoe kan ik mijn medicijnen bestellen bij Apotheek De Glimlach?

  Je kunt jouw medicijnen bij ons bestellen via onze online herhaalservice, telefonisch of persoonlijk in onze apotheek.

  Hoe kan ik een afspraak maken met een apotheker of assistent?

  Je kunt een afspraak maken met een van onze apothekers of assistenten door contact met ons op te nemen via telefoon, e-mail of ons online contactformulier.

  Biedt Apotheek De Glimlach ook advies over vrij verkrijgbare producten en gezondheidsproducten?

  Ja, onze apothekers en assistenten geven advies over vrij verkrijgbare producten en gezondheidsproducten. Ze helpen je om het juiste product te vinden. Ook adviseren ze over het juiste gebruik en dosering.

  Welke technologieën gebruikt Apotheek De Glimlach om ervoor te zorgen dat klanten de beste zorg krijgen?

  Apotheek De Glimlach maakt gebruik van de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat klanten altijd de beste zorg krijgen. Een van de belangrijkste technologieën die we gebruiken is ons elektronisch patiëntendossier (EPD), waarmee we alle belangrijke informatie over je gezondheid kunnen opslaan en beheren. Dit stelt ons in staat om jouw gezondheidsgegevens snel en gemakkelijk op te zoeken en je de best mogelijke zorg te bieden.

  Daarnaast maken we gebruik van geautomatiseerde systemen om ervoor te zorgen dat de juiste medicatie op het juiste moment aan de juiste persoon wordt geleverd. Dit vermindert de kans op fouten en zorgt ervoor dat je altijd de juiste medicatie krijgt. Ons systeem houdt ook rekening met eventuele allergieën of contra-indicaties, zodat we ervoor kunnen zorgen dat de medicatie veilig voor je is.

  Wat zijn de openingstijden van Apotheek de Glimlach?

  Apotheek de Glimlach is op werkdagen open van 08:00 tot 18:30. Op zaterdag en zondag zijn we helaas gesloten.
  Als je nog andere vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze apothekers en assistenten staan altijd voor je klaar om je te helpen.

  Contact opnemen

  Team Apotheek de Glimlach met elektrisch bezorgbusje

  Een lachende vrouw blij met de service van Apotheek De Glimlach

  Apotheek De Glimlach,
  nog meer voordelen

  Altijd gratis en elektrisch bij jou bezorgd!

  Wij komen ook 's avonds bij je langs met onze stoere bolide.

  Keuzevrijheid apotheek

  In Nederland mag je zelf bepalen welke apotheek jouw medicijnen levert. Wij staan voor je klaar.

  Duurzame apotheek

  Elektrische bezorging, geen papierverspilling en we nemen je oude medicijnen mee!