Inschrijven
Sluiten

Uw Zorg online, eenvoudig zelf je medicijndossier inzien?

Bekijk eenvoudig jouw medicijngegevens.

Geef wijzigingen in jouw medicijngebruik eenvoudig aan ons door.

Vraag online jouw herhaalrecepten aan.

Stel eenvoudig een medicijnwekker in.

Stel ons vragen, stuur veilig foto's door en blijf met ons in contact!

Al ingeschreven en een bevestiging ontvangen van ons?

Maak een account aan Meer informatie
Inschrijven binnen 10sec!
Sluiten

Schrijf je nu in om van Apotheek De Glimlach jouw apotheek te maken.

  HomeApotheek Hatert

  Apotheek Hatert

  Welkom bij Apotheek De Glimlach, jouw betrouwbare partner in gezondheid. We begrijpen dat jouw gezondheid een kostbaar bezit is en dat je op zoek bent naar zorg en service van de hoogste kwaliteit. Bij onze apotheek streven we ernaar om jou de best mogelijke zorg en service te bieden, waarbij we jouw welzijn als onze hoogste prioriteit beschouwen. Je vindt onze apotheek op steenworp afstand van Hatert, namelijk aan de Dennenstraat 106 in Nijmegen. Kom eens langs of laat jouw medicijnen eenvoudig thuisbezorgen.

  Contact opnemen

  Of je nu op zoek bent naar medicatie, advies of informatie over gezondheid en welzijn, ons toegewijde team staat altijd voor je klaar. We begrijpen dat elke persoon uniek is en zijn of haar eigen gezondheidsbehoeften heeft. Daarom bieden we een persoonlijke benadering waarbij we de tijd nemen om naar jou te luisteren, jouw vragen te beantwoorden en jou te voorzien van deskundig advies.

  Bij Apotheek de Glimlach zijn we trots op ons brede assortiment aan medicijnen en gezondheidsproducten. We werken nauw samen met zorgverleners en leveranciers om ervoor te zorgen dat we een uitgebreide selectie van hoogwaardige producten kunnen aanbieden die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

  Maar deze apotheek in de buurt van Hatert is meer dan alleen een plek waar je medicatie kunt ophalen. We streven ernaar om een bron van informatie en ondersteuning te zijn voor al jouw gezondheidsbehoeften. Ons team van deskundige apothekers en medewerkers staat klaar om jou te voorzien van uitgebreid advies en begeleiding op het gebied van medicatie, gezondheid en welzijn.

  Een breed assortiment aan medicijnen en gezondheidsproducten

  In onze apotheek begrijpen we dat een breed assortiment aan medicijnen en gezondheidsproducten essentieel is om aan al jouw behoeften te voldoen. We streven ernaar om een uitgebreide selectie van hoogwaardige producten aan te bieden, zodat je bij ons terecht kunt voor al jouw medicatie behoeften.

  Apotheek de Glimlach beschikt over een ruim assortiment geneesmiddelen, waaronder zowel receptgeneesmiddelen als zelfzorgmedicijnen. Of je nu op zoek bent naar medicatie voor een specifieke aandoening, pijnverlichting, koortsverlaging of andere gezondheidsproblemen, we hebben diverse opties beschikbaar. Daarnaast bieden we ook een assortiment natuurlijke supplementen aan, voor diegenen die de voorkeur geven aan natuurlijke gezondheidsproducten.

  Bij het samenstellen van ons assortiment werken we nauw samen met artsen en andere zorgverleners. Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat we de juiste medicatie kunnen leveren en dat deze volledig is afgestemd op jouw individuele situatie. Ons team van deskundige apothekers staat klaar om jou te adviseren over de juiste medicatie, doseringen, mogelijke bijwerkingen en interacties met andere medicijnen.

  Naast medicijnen bieden we ook een breed scala aan gezondheidsproducten. Denk hierbij aan verbandmiddelen, hulpmiddelen voor wondverzorging, gezondheidscontrole apparatuur en nog veel meer. Ons doel is om jou te voorzien van alles wat je nodig hebt om jouw gezondheid te ondersteunen en te verbeteren.

  Bekijk assortiment in onze webshop

  Bij onze apotheek streven we naar een optimale klantenservice en zorgen we ervoor dat je altijd op een vriendelijke en professionele manier wordt geholpen. Ons apothekersteam staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van deskundig advies. We geloven dat toegang hebben tot een breed assortiment aan medicijnen en gezondheidsproducten van essentieel belang is voor een goede gezondheidszorg.

  Bij ons kun je erop vertrouwen dat je de beste producten ontvangt, ondersteund door de kennis en expertise van ons apothekersteam. Of je nu een specifiek medicijn nodig hebt, op zoek bent naar gezondheidsadvies of gewoon op zoek bent naar een betrouwbare apotheek, Apotheek de glimlach staat ook wanneer je in Hatert woont voor je klaar met ons uitgebreide assortiment aan medicijnen en gezondheidsproducten.

  Medicijnen bestellen bij Apotheek de Glimlach in Nijmegen

  Schrijf jezelf online in!

  Deskundig advies van ons apothekersteam

  Apotheek De Glimlach begrijpt dat elk persoon uniek is en zijn of haar eigen gezondheidsbehoeften heeft. Daarom bieden we deskundig advies aan ons apothekersteam. Onze apothekers zijn hoogopgeleid en hebben uitgebreide kennis van medicijnen, bijwerkingen en mogelijke allergieën. Ze staan klaar om jou te voorzien van persoonlijk advies en informatie over jouw medicatie, gezondheid, conditie en eventuele andere vragen die je hebt.

  Gemakkelijk herhaalrecepten bestellen en laten bezorgen in Hatert

  Bij onze apotheek begrijpen we dat het regelmatig ophalen van herhaalrecepten soms tijdrovend kan zijn. Daarom bieden wij een handige service waarmee je gemakkelijk herhaalrecepten kunt bestellen en laten bezorgen. Met een paar eenvoudige stappen kun je jouw herhaalrecept online aanvragen en ervoor kiezen om het thuis te laten bezorgen in Hatert. Apotheek de Glimlach bezorgt over heel Nijmegen, ongeacht in welke wijk je woont. Onze apotheek bezorgt dus ook in Hatert. U kunt er echter ook voor kiezen om uw producten af te halen bij onze apotheek. Dit bespaart je tijd en moeite, zodat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: jouw gezondheid.

  Naar webshop

  Wij zijn trots om een uitgebreide selectie medicijnen en gezondheidsproducten aan te bieden om aan al jouw behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar receptgeneesmiddelen, zelfzorg, medicijnen, vitamines of andere gezondheidsproducten, wij hebben diverse opties beschikbaar. Onze deskundige apothekers staan klaar om jou te adviseren en te voorzien van uitgebreid advies over het juiste gebruik van medicijnen en gezondheidsproducten.

  Daarnaast bieden wij ook een reeks aanvullende diensten om jouw apotheek ervaring nog beter te maken. Onze medicatiebewaking zorgt ervoor dat jouw medicatie veilig en effectief wordt gebruikt, waarbij we eventuele interacties of contra-indicaties controleren. Indien nodig voeren we een medicatiebeoordeling uit om de optimale werking van jouw medicatie te waarborgen. Ook bieden wij specifieke zorgprogramma’s, zoals diabeteszorg, waarbij we deskundige ondersteuning en begeleiding bieden aan mensen met diabetes.

  Wij hechten veel waarde aan persoonlijke service en aandacht. We nemen de tijd om naar jouw vragen en zorgen te luisteren en staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van advies. Ons vriendelijke team van apothekers en assistenten is er om jou te ondersteunen bij het beheren van jouw medicatie en het bevorderen van jouw gezondheid en welzijn.

  Kortom, bij Apotheek de Glimlach begrijpen we dat jouw gezondheid belangrijk is en we zijn er om jou te helpen. Met onze handige herhaalrecepten service, ons brede assortiment aan medicijnen en gezondheidsproducten en onze persoonlijke service, streven we ernaar om jouw apotheek ervaring zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk te maken. Neem vandaag nog contact met ons op of kom langs bij onze apotheek en ervaar zelf de kwaliteit. Jouw gezondheid is onze prioriteit.

  Schrijf jezelf online in!

  Persoonlijke aandacht en klantenservice

  Persoonlijke aandacht en klantenservice staan bij ons hoog in het vaandel. We streven ernaar om elke klant te voorzien van een warm welkom, vriendelijke service en op maat gemaakte zorg. Ons team staat altijd klaar om naar je te luisteren, je vragen te beantwoorden en je te ondersteunen bij al jouw gezondheidsbehoeften. We geloven in een persoonlijke benadering, waarbij we de tijd nemen om jou te leren kennen en jouw specifieke behoeften te begrijpen. Of het nu gaat om het uitleggen van de juiste inname van medicatie, het bespreken van mogelijke bijwerkingen of het geven van advies over een gezonde levensstijl, we zijn er om je te ondersteunen en te begeleiden.

  Uw medicijnen ophalen bij Apotheek de Glimlach in Nijmegen

  Uitgebreide diensten en services bij Apotheek de Glimlach

  Naast ons brede assortiment aan medicijnen en persoonlijke service, bieden wij ook diverse andere diensten om jouw gezondheid en welzijn te ondersteunen. Dit omvat onder andere:

  – Medicatiebewaking: We zorgen ervoor dat jouw medicatie veilig en effectief wordt gebruikt, waarbij we eventuele interacties of contra-indicaties controleren.
  – Medicatiebeoordeling: Indien nodig voeren we een medicatiebeoordeling uit om de optimale werking van jouw medicatie te waarborgen.
  – Thuiszorgartikelen: We hebben een ruim assortiment aan thuiszorgartikelen, zoals verbandmiddelen, incontinentiematerialen en hulpmiddelen voor mobiliteit.

  Contact

  Als je nog andere vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze apothekers en assistenten staan altijd voor je klaar om je te helpen.

  Contact opnemen

  Team Apotheek de Glimlach met elektrisch bezorgbusje

  Lachende studente die ingeschreven staat bij Apotheek De Glimlach

  Apotheek De Glimlach,
  nog meer voordelen

  Altijd gratis en elektrisch bij jou bezorgd!

  Wij komen ook 's avonds bij je langs met onze stoere bolide.

  Keuzevrijheid apotheek

  In Nederland mag je zelf bepalen welke apotheek jouw medicijnen levert. Wij staan voor je klaar.

  Duurzame apotheek

  Elektrische bezorging, geen papierverspilling en we nemen je oude medicijnen mee!